Henk Schroen - Communicatie - Media - Taal - info@henkschroen.nl - Tel: 00-31-631964807 - Vlasstraat 22, 6093 EG Heythuysen (Limburg)

foto:
Mediadrukte bij aankomst prinses Irene en prins Don Carlos bij paleis Soestdijk. 8 maart 1964.
Fotograaf Eric Koch.
Bron: Nationaal Archief/Anefo. Licentie: CC-BY.

media

Media. Dé media. Binnen journalistieke media ben ik ruim twee decennia actief geweest om daarna namens politie of provincie met diezelfde media te communiceren of te sparren. De beste route uitstippelen voor de mensen die een verhaal te vertellen hebben én voor de mensen die namens media met dat verhaal aan de slag gaan: journalisten, cameramensen, marketeers, programmamakers.

Journalistiek

Vanuit mijn achtergrond kan ik u realistisch adviseren over onderwerpen en invalshoeken die voor journalistieke media interessant zijn. Uw ideeën en mijn advies zijn dan het vertrekpunt voor de inzet van traditionele én nieuwe (social) media om uw boodschap te versterken.

Heel praktisch kan ik u of uw collega’s coachen bij de voorbereiding op optredens in de media of u begeleiden bij interviews. Uitgangspunt daarbij is dat iedereen die – al dan niet voor de camera – een verhaal vertelt dat vanuit de eigen oorspronkelijkheid, enthousiasme en deskundigheid moet kunnen doen. Dáár zit immers de kracht waarvan we optimaal gebruik kunnen maken.

Kracht

Als interviewer wil ik graag uw verhaal opschrijven. Of dat ene beeld vinden dat uw boodschap in één oogopslag vertelt.